شادي مشهدي حيدر: فلسفه طرفدارهاي خودش را دارد و خواندن كتاب هاي فلسفي معمولأ آن قدر براي من مشكل است كه تا آخر يا حتي تا وسطش هم نمي رسم مي توانم بگويم تنها كتاب در رابطه با فلسفه بود كه تا آخر خواندم و مهم تر اين كه فهميدمش فلسفه نيچه را دوست ندارم ولي كتاب بهترين سبك را براي توضيح مطالبي پيچيده استفاده كرده بود حس مي كنم حالا ديگر مي توانم كتاب هاي فلسفي جدي تري درباره نيچه يا حتي از خود او بخوانم چرا كه حس مي كنم با ادبياتش آشنا شده ام اگر كسي مي خواهد فلسفي خواندن را شروع كند اين كتاب مي تواند بهترين گزينه براي انتخاب اول باشد
پگاه ايزدپناه: همانطور که در قسمتی از این سایت ذکر شده اغلب شاهكارهای دنيا فاقد چسبندگي هستند. اما این کتاب حتی با نداشتن چسبندگی ارزش چند بار خواندن را هم دارد
مژگان چايچيان: مثل ساير كتابهاى يالوم مفاهيم روانكاوى به بهترين و سادهترين شكل ممكن گفته شدهاند.
اسما زنگنه: عااااالی بود
باران بازودار: یک کتاب روانشناسی کم نظیر با قلم فوقالعادهی اروین یالوم
رضا كاظمي: اين كتاب عاليه، من كه همش منتظر بودم تايم خوندنش فرا برسه، خيلي هيجانبرانگيزه كه به دنبال سوْالهايي كه تو ذهنتون بوجود اومده صفحه صفحه از كتاب رو با دقت بخونيد،، و حتي غافلگير هم بشين. شاهكاري از روانشناسي !
هانيه سالاري: من این کتاب رو با ترجمه خانم دکتر حبیب خواندم. ترجمه خانم دکتر قلم زیبای یالوم رو صد چندان کرده بود. کتاب با سیر بسیار جذابی پیش رفت و پایانی بسیار جذابتر داشت.
نيلوفر الله کرم: خیلی کتاب جذاب و موضوع جالبی داره ولی واقعا ترجمه خوبی نداشت. به نظرم میشه این کتاب رو از ناشرای دیگه تهیه کرد.
حمید کاظمی: نثر زیبا و فوقالعاده گیرایی داشت فقط وقتی پی گفتار انتهای کتاب رو خوندم آب سرد ریختن روم چون حین مطالعه با خواندن نامههای نیچه و دکتر برویر حس خواندن اسناد تاریخی داشتم که خیلی جذاب بود برام ولی در آخر فهمیدم این نامهها تخیلی بوده و اساسا هیچ دیداری بین دکتر برویر و نیچه رخ نداده بود :(
حامد رحيمپور: روزنه ای شد برای جدی خوانی نیچه
حميدرضا راهداري: داستان بر اساس مستندات و اتفاقات و خيالپردازيهاي دكتر يالوم نوشته شده، ولي آنقدر داستان آقای یالوم كشش دارد كه نميتواني ازآن دست برداري، ارتباط بين نيچه و دكتر بروير و گفتگوهاي بين آن دو كه شايد 90% كتاب را در برميگيرد و از نظر روانشناسي يكي از روشهاي درماني نوين ميباشد بسيار جذاب و خواندنيست، كه ميتواند خواننده را از درونيات و تفكر نيچه آگاه سازد و انگيزهاي شايد باشد براي شناخت بيشتر نيچه ...
راهله يوسف زاده: وقتی نیچه گریست؛ ترجمه خانم سپیده حبیب را خواندم و لذت بردم بار اول کتاب را با حوصله و آرام آرام و در مدت چند ماه خواندم. لذتی داشت پیگیر چالش دکتر برویر و نیچه بودن. چه در ابتدا و خائنانه، چه در میانه و مشتاقانه و چه در پایان و صادقانه. مطالب آموختنی زیادی داشت کتاب، مخصوصا با توضیحات مترجم. زیباست، خلاقانه و آموزشی! از آن کتابهایی که واقعا تصویرهایش در ذهنت شکل میگیرد و نویسنده به تو هم اجازه داده که خلق کنی و فقط بیننده یک توصیف دقیق نباشی اما میگذارد که شنونده باشی.
وفا كماليان: داستانی که در این کتاب اتفاق می افتد، درست مثل خود کتاب است. 350 صفحه را باید بخوانی، یعنی پایمردی کنی و بخوانی تا در آخرهای کتاب داستان ناگهان متحول شود. در 70-80 صفحه آخر خیلی لذت میبری. ولی اگر کتاب را نخوانده به صفحات آخر بروی، چیزی عایدت نمیشود. درست مثل اتفاقی که بر سر نقش اول کتاب می افتد. او هم آنقدر صبر میکند تا مشکلش حل شود و دردش را درمان کند. او هم میخواست خیلی زود به لذت برسد ولی آخرش هم صبرش نتیجه داد. به خواندنش می ارزید.
كيميا كلانتري: از اينکه نويسنده قسمتي از داستان را از واقعيت اقتباس کرده و قسمت ديگر آن را با تخيلات خود ترکيب کرده است، ناراحت شدم. احساس کردم که به نوعي گول خورده ام. چون تصور ميکردم که دکتر بروير و نيچه همديگر را ملاقات کرده اند و واقعاً اين بحثها بين آنها صورت گرفته است.
ستاره كيومرثي: خوب بود، چون باعث شد در مورد عقاید نیچه کنجکاو بشم و یک کتاب همزمان، از خود نیچه بخوانم.
علي خزاعي مقدم: کتاب خیلی خوبی بود اما به نظر می رسید در ترجمه مطابق معمول بعضی مفاهیم گم شده است! :)
نازلي عليپور: این کتاب رو به پیشنهاد یکی از دوستان سفارش دادم، عنوان کتاب برام جذاب بود، اما نزدیک به دوماهه این کتاب در اختیارمه ولی هنوز نتونستم تموم کنم، فهمیدم که کتابهای فلسفی از علایق بنده نیست!